خرد شدن سیر و مقوی شدن آنرابطه مستقیم خرد شدن سیر با بهتر شدن آنسیرو فواید آن هنگام خرد شدنچرا باید سیر را خرد ک

حقیقات نشون داده که له کردن یا خرد کردن سیر و ۱۰ دقیقه صبر کردن و بعد مصرف کردنش باعث می‌شه ترکیبات سالم سیر، به بیشترین حد ممکن آزاد بشن زیرا حین خرد کردن حبه های سیر، آلیسین تولید می شود

+ آلیسین ماده ضدباکتری قوی بوده و هنگامی که وارد جریان خون می شود موجب ضد عفونی شدن ریه ها ، معده و پوست می گردد


مشاوره سلامتیمشاوره سلامتی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مجله ی خبری دنیای تکنولوژی دانلود آهنگ افشین مقدم انجمن علمی-آموزشی دبیران شیمی گیلان دلتنگ دریا لونه خرید اینترنتی moraghebat اخبار گيل ملک دل نوشته های سعید تاجیک مجله فارسی - مجله جالب و خواندنی